>

another contest yang menarik…….just suka suki jer nie…….mana tahu ada rezeki kan……xde rezeki pun x pe………….

CARANYA BAGAIMANA???

** just send gambar kamu bertudung yang fesyen-fesyen ke,selendang ke,tudung ekin ke,tudung bawal ke.
**yang paling penting tudung dilabuhkan menutup dada(bukan semestinya kena pakai tudung labuh) tapi tudung yg dipakai(selendang,tudung ekin etc etc) mesti tutup dada anda ok???
**Tiada tema dikenakan,tapi kalau anda nak buat tema sendiri nyatakan ok kat dalam emel.
**Nama pertandingan ni adalah “ model wanita bertudung ”
**Send gambar kat at email ssarahfadzil(at)gmail.coM
**Pertandingan terbuka sehingga pengumum pertandingan telah tamat tempoh.
**Gambar pemenang-pemenang akan disiarkan kat blog ni ok?setuju? bolehla gambar tu menjadi contoh pada muslimah yang lain pulak kan?
**pertandingan dibuka kepada bloggers yang remaja perempuan,mak dara semua pun boleh.hehe

SYARAT-SYARATNYA?

• Anda perlu copy html banner pertandingan ni dan paste kan dekat blog anda. – done
• Anda perlu link kat blog ini dan letak di dalam blog list anda(hahaha) – done
• Emelkan biodata anda termasuk nama penuh,alamat lengkap dan no. telefon,url blog anda sekali ok!!? – also done
• Hadiah pemenang akan dipos ke alamat yang diberikan -not yet…..kena tunggu pengumuman by tuan tanah ler yerk….

(Zana dah email dah gambar thru her email…….he he he…hope ada rezeki ler kan……….)