>

Semangat hari isnin……..apa mengong agaknyer………..mood nak melawa tu bukan main lagi…keh keh keh………selalu tu melawa gark ler….tp isnin hari tu……kemain semangat siap pasang bulu mata palsu lagi…..gigih pepagi pasang bulu mata palsu……..poyoss kan……semangat nak jumpa boss lepas 3 minggu boss gi outstation……….mati ler ada gossip liar lepas nie……..keh keh keh

ok….jgn pikir yg bebukan ok……..xde affair pun ngan boss…….giler nak kena cincang ngan laling hubby Zana…….x pun wife boss Zana…….keh keh keh………..cuma, mmg dah beli bulu mata palsu tu kan………x kan nak membazir plak………so, dari terbiar……baik ler kita pergunakan dia kan……murah2 pun………kalau di bazirkan…….berdosa gark kan……………biasa lah….kita nie org pompuan……ada masa nak melawa…….kemain lagi semangatnyer kan……….tp time mood nak melawa tu xde………..pergh…………tshirt, suar sukan pun jadi gi bandar……………..

Ehem……….nampak ker bulu mata pelesu ku itewwww……….xde ler nak pakai yg cam Rozita Che Wan tu pakai…………….Zana beli yg neutral jer…….sesuai ngan mata ngan bulu mata tulen ku yg x cukup nak panjang & lebat tu…………tu pun pakai senget benget…………biasalah……….org x biasa kan………lain ler pro cam make up artis kerrr…………..tak pun cam kak ai……..keh keh keh, x pasal2 kak ai nyer nama kuarrr…………..

hari isnin pakai baju merah maroon……….so make up mata pun kena lah merah gak kan…………pastu blend ngan kaler kelabu gelap………jadi ler rupa gitewww…..warna mata ku….nasib tak kemaruk nak pakai contact lensss……………….

Nampak tak………bulu mata pelesu ku itewww………..keh keh keh……………teknik snap gambar sendiri katanyer……………..pandangan sisi……….nampak neutral kan……….tu yg i suka tu…..xde ler over cam mata unta plak nanti…………pelik plak org nengok kan…..comot plak celak bwh mata tu…….

Kita kasi close up plak yerk……….wah…………nampak ler bulu mata ku itewwww…………..ouw….baru sedar………rupa nyer anak mata ku kaler coklet errrkkkkk…………x yah bazir beli contact lens coklat gamaknyer ………boleh beli kaler biru ke ijo ker ………..baru ler nampak kan……………………matilerrr……….pompuan giler glamour dah syok sendiri…………

oppppsss………cover ngan spec lark………….jejak ko kat cermin spec Zana tu……….keh keh keh……..masuk bilik boss, kena ler cover ngan spec…………sat lagi dia tegur………boss Zana tu bukan boleh……….. mata peka…….kalu ada benda2 baru kat muka ke kat baju ke…sure dia tegur nyer…tp bukan tegur yg negatif lerr…..tegur positif gitewww………

Pepagi masuk bilik boss…………cover ngan spec…………..dug dag dug dag…….takut boss perasan……..kang ada yg kata PA over glamour plak kang………..nasib dia x perasan pepagi tu……..pastu lepas dua tiga kali masuk bilik dia…………….tup tup tup………..dia tengah sign surat…….leh plak berhenti pandang muka Zana………..dlm hati nie dah ” alamak……dia perasan ke bulu mata pelesu aku nie “ keh keh keh……………gigil ko……..sekali dia ckp apa ” ko pakai blusher erk pagi nie…………selalu tak”……….pergh……….lega weiiiii…………………..nasib dia tegur blusher…..kalu dia tegur bulu mata pelesu Zana………..mau Zana lari kuar gi tanggalkan…………i malu okkk!!!!!

Cuba buka spec………wallawei………bini sapa lah kan……….kemain terkedip kedip mata ngan opis mate nak tunjuk bulu mata pelesu……………….poyosss…….giler glamour betul……….nasib ada yg nak layan kepala giler hari Isnin tu ……………tp i tunjuk pada yg perlu jer lah kan…………kalu tunjuk pada sumer………..mati ler kena kutuk belakang2……….

Kita close up sekali k…………………….alamak……..serabai nyer bulu kening Zana erk……..dah lama x trim…………………….

Setengah hari jer bertahan………lepas rehat dah wassalam dah………gatal ler wei !!!!