>

Ahad plak……………..we’ll ke Bukit Ester………rumah mak cik Zana. Dia buat majlis Cukur Jambul cucu yg 1st………..yg kelakar tu………selalu cukur jambul baby around 2- 6 months kan………yg nie……cucu dah boleh berjalan baru buat majlis……..xpelah……………janji buat kan………..ahak….sekali ngan celebrate besday Nana …….2 in 1 punya majlis. Jimat kos kan…….

Sorry lah erk…………leh terlupa nak snap gambar time majlis berjalan……..Zana dok menyibuk kan diri menyinsing lengan menolong packing “brontrot”……….he he he………korang paham ker……brontrot tu…………ala, bungkus nasi lauk pauk utk jiran2 & sedara mara utk di bawa balik…….ayat tu jer yg I ingat……..keh keh keh…….now ! rajin tul hilang ingatan ok……

Majlis dah abis……..dah nak balik, baru gedik2 kuar kan camera………jadi ler kan dari x de………yelah……..Zana nie kalu dah jumpa makcik2 pakcik2 belah my mum………mmg lupa daratan jadinyer……..dok bergelak sakan jer dari mula sampai ………hingga ler nak balik……….prong preng prong preng dari awal………..mcm2 isu jadi bahan…….sampai yg 18sx pun leh join gark……..keh keh keh……..opsss……………tak leh lebih2 ……….ngeh ngeh ngeh

Jom layan piccas……..xde idea nak goreng lebih2 daaaaa…………………..

*** alahai, comotnyer lah anak dara ku itewww ***

princess of the day………nama panjang bebenarr………….sampai mak long dia nie terlupa…….tp……..panggil jer NANA………..ye, i’m Nana auntie..!…….si mata bulat yg bam bam….

*** ini mama saya ok……….sepupu mak long Zana ***

Inilah Cik Besah & Cik Rahim ku………..merangkap tuan rumah and org yg sponsored majlis……..Act, Cik Rahim tu x leh gerak dah…….kena strok raya haji lepas……….sebelah badan x leh gerak…….sian kan……….dulu sihat2………bila jumpa lagi, dah x leh gerak dah……..ckp pun x berapa nak clear…………sedih sgt2…………..

jarang nak interprame my mum & my ayah kan………..taaaraaaaa………….kurus kan my mum kalu nak di bandingkan ngan anak dia yg dah rupa anak dinasour tu……..ayah I….mmm……mana tumpahnyer kuah……like father like daughter….keh keh keh keh. Amacam………agak2 arr…. Zana nie ngikut muka sapa…………? fizikal tu sure ngikut my ayah kan……………kan kan kan

cam biasa………..penutup citer…….sure gambar princess paling comel walaupun hari tu dia tukar title jadi yg paling comot……….keh keh keh …….mau x comot………..bila mama dia bwk baju salin berhelai2……..pandai plak dia maintain bersih………tp bila mama dia bw baju salin just sepasang jerr…….time tu ler dia x reti nak maintain bersih…………opppsss….nampak ke toncet senget saya tu…….?