>

maaf ler korang………tuan rumah nie masih dlm mood upload citer gathering……byk benar gambar yg nak di kongsi bersama2………tu yg buat part by part tu…………mana x dpt join tu……..korang enjoyed lah erk tengok piccas2 nie………..sure makan hati nyer…….keh keh keh……

Games ada 2 kot………zana x joined…….tp oli & co join……….menang plak tu……….

1) Cari barang…………kelam kelibut masing2 cari barang yg tersenarai…sampaikan si oli gi ambil sandle laling hubby ku yg berkarat tp tak tengok size…..dia nak size 7……..sandle laling hubby plak size 6/8 ……..keh keh keh……….tp nasib baik menang gark kan oli…

2) Soalan & Jawapan berkaitan wife……………..sang isteri tengah khusyuk menjawab soalan2 yg di beri ………………oli, mummysya, masviona, sweetdarling……….

lepas tu sang suami plak gigih cari jawapn………..kalau sepadan ngan jawapan isteri……….menang lorrr…………

muka2 happy……….tp mmg happy lerr……………..

Lepas seronok2 main games, sessi beri hadiah pada pemenang plak…………syok ooo………hadiah hadiah & hadiah lagi…………

orang lain sibuk layan game………..i plak sibuk layan si batrice nie…………tempat we’ll tu dekat ngan gerai2 jual minuman and permainan………so, apa lagi….si kecik tu kejap2 ilang kejap2 ilang………ada jer yg dia nak beli…………..