>

1st gathering in 2009………….what can I say : SOOOOOOOO HAPPENING………….he he he……….this year…………again gathering kat Tasik Titiwangsa cuma lain organizer jer……….w/pun x ramai cam tahun lepas………..but, this time sgt meriah……….sgt mesra……….sgt best……….dan……..paling penting……….byk hadiah…….w/pun cuma dtp 3 jer ………he he he……….tu pun just dtg………kalu join games yg ada, sure leh dpt lebih ………….tp I kan low profile ………so, takat dok tepi2……..nengok org main games udah ler…………

theme this year……….black + pink…………..mmg cun ler kaler dia……….gigih I carikan laling hubby tshirt pink ok……….nasib ler dia nak gark sarung tshirt pink dia tu…….ha ha ha…….sporting tak laling hubby I………wakakakahkahkah………..

Act, we’ll sampai pun dah lambat………supposed majlis start kul 9…..but we’ll sampai almost 10 ++ ………..sampai pun nengok sumer dah sedap bersantap…………dari jauh dah nampak Oli……..ho ho ho……..kalau xde oli, sure I tak jadi nak ke gathering nie………zuera cancel, kak linn pun x jadi datang kot…………so, tinggal ler oli sorang yg I kenal mesra……..yg lelain tu……….kenal thru blog jer………..jumpa belum lagi…….so, this time berpeluang jumpa ngan ramai blogger…………kak atty, mamatisya, ayu, sweetdarling……….mummysya. Mmg seronok lerr………….

I x tahu nak bebel apa………..jom layan piccas jer yerk…………

*** Me, Oli & Sweetdaling ***

*** Bebe a.k.a Sofea ***

*** anak sweetdarling ***

*** Suzeiy a.k.a pn. penganjur ***

Makanan berlambak2………….I bwk air kotak + nasi lemak jer……….tu pun beli kat area rumah sepupu I kat cheras tu……..sumer nampak menyelerakan…………..ada kek coklat, sausage, sandwich, macaroni, nasi goreng, and macam2 lagi……….tu pun i x sempat nak makan sumer…….lagipun we’ll sempat b/fast sebelum keluar tu…………so, perut mmg tengah full………

*** cun kan banner nie. Tu orang2 kuat event tu………suziey, ayu & momguees ***