>yeehaaa………gedik santai time ………ha ha ha…………nama pun blogger tegar kan……..kalu tak interprame muka x bermakna wei……nak2 kalu masuk papers……..harus lumba2 nak menyelit……….gambar nie masuk Sinar on 29th but……I x sempat nak beli……x tahu pun……….xpe…..sure yg lelain dah tepek edisi Sinar 29th kan…………..

*** picca credits to sawsawlady.com ***

and then………..acara berbagi hadiah………… I dpt hadiah from Ayu a.k.a mama aqil and hadiah I plak dpt ke si zh_ena………..thanks ayu….and hope ena suka ngan hadiah yg x seberapa tu…….last minute nyer cari……………

Lepas acara bertukar2 hadiah………acara beratur panjang2 cam bebudak sekolah plak………ha ha ha……….giler sporting ler korang…………act, si ayu dok baik hati sponsored hadiah utk semua yg hadir………..tu arr…….dah ckp kan……..gathering kali nie meriah ngan hadiah…….dari mak budak sampai ler ke anak2 pun merasa hadiah…………bapak2 jer tukang tengok………….

mmg seronok lerr……..jadi kanak2 ribena kejapppppp …………kalu seminggu sekali buat xtvt camnie, sure leh kurus erk……keh keh keh……….nak gark………….

Oli, zana kidnap piccas tau………..dah last2 minit, batery kong plak……………photog I pun dah angkat bendera putih dahhhh…………