>yee haaa…………….hadiah dari Batrice utk mama dia……..ngeh ngeh ngeh…….nak tahu ke apa…….package pelancongan ke hospital kerajaan & klinik Sri Mutiara……….hik hik hik hik………

Secara rasminya…………I dah berjaya ambil demam Batrice tu tukar kepada Zana………amacam……boleh jadi contoh mama mithali tak………..Batrice beransur baik jer……..I plak yang demam teruk……..hu hu hu……..xpelah……..rela tukar tempat ngan Batrice coz’ tak sanggup tengok dia x sihat………biar ler mama yang sakit sayang !

Semalam Zana MC…………mmg x larat lerrr………….mlmnyer sampai 2 klinik pergi…………

1st……….gi Klinik kerajaan ………….nunggu punya ler lama…….almost 2 jam baru sampai no giliran……….bukan jauh pun………..masa sampai tu…..giliran no 23 ……….Zana plak no 27 ……….walaupun selang 4 orang jer…………nunggunyer sampai 2 jam…….udah ler sakit kepala…….sakit hati lagi………….

*** dua banak nie dok nunggu sambil bc magazine yang di sediakan…….nasib ada magazine……xde ler anak dara tu bosan menunggu giliran mama dia ***

Minta MC pun kedekut………..SmileyCentral.comapa lah Doc……….kedekut tul……bukan I nie sakit memain……sakit bebetul ok………..suhu pun dah 38 dah……….still x mau kasi MC…………x tak tahan tu, boleh ckp “kalau x baik lagi……..esok datang check darah plak ……..baru saya boleh bagi MC” …….boleh giteww……..hello, I nie nak jalan pun dah x larat tau……gigih kan gark ler diri gi hospital…….lagi nak suruh datang balik……..kalau camtu…….baik x yah gi memalam hari nie…….gi esok pagi jerr………..kalau I boleh tahan……..xde ler terconggok tunggu 2 jam………….nie…………

Sebelum balik rumah……….laling hubby bwk gi Klinik Sri Mutiara………..check suhu sekali lagi……….dah naik 39.4………Doc Harris kata dah demam panas dah nie…………so, after check up yang lelain amik ubat………dpt MC………tu pun x yah mintak……….Doc Harris tanya kerja ke idak……so, bila dah jawapannyer kerja………automatik dia kasi MC……..memahami betul ler Doc Harris nie……boleh ler senyum sikit coz’ dapat MC kan………x ler susut cuti tahun I tu nanti……..

SmileyCentral.com

mmmm……….nampak tak couple yang baju itam and putih tu…….pergh…….giler meluat ok I ngan dia………hello, korang datang klinik nak bercinta ke nak jumpa doc………..act………boleh plak diaorg nie buat aksi2 manja2 kat public camtu…………siap main curi2 kiss pipi lagi………..giler menyampah plak nengok………kalau yer pun korang tengah di rasuk jin bercinta………hormat ler org lain yang ada kat klinik tu……….org lain datang nak jumpa doc……..sakit……….nie, tambah sakit org yang nengok gelagat korang ok……….yang pompuan baju hitam tu, masuk bilik doc x sampai 2 minit rasanyer…….keluar senyum……….rerasa dia nak beli MC jer kot ! x dpt terus blah…….ngeh ngeh ngeh………….padan muka.

Yang di bawah nie stok ubat2 I yerk…………giler banyak……..yelah, dari 2 klinik…..mau x byk…….pastu pening nak makan yang mana satu………tp di sebabkan yang stok satu lagi tu berbayar RM35 so…….better I perabih yang stok berbayar tu……stok free…….masuk peti sejuk buat simpanan……….sampai masa buang jer………pergh…….tetiba cam membazir plak yerk…….ooo……..jangan salah kan I ok…………….

*** stok ubat hospital kerajaan***

*** Stok ubat Klinik Sri Mutiara***

*** Ini yang paling best………..sijil cuti sakit a.k.a MC ****

Settle sumer……….MC pun dah ada dlm tangan……….so apa lagi……….jom balik………….

*** mak ai…….buruk nyer rupa orang sakit nie erk***