>Ngeh ngeh ngeh………….mlm plak…………my FIL bermurah hati nak menaja birthday girl makan kat Pizza Hut………jadi ler kan………..thanks ayah !

*** Apit & Tina ……Apit baru gondolkan kepala sekali ngan si Sofiyah……..***

*** Happy Birthday Mama …………***

*** Penaja Birthday Girl ***

*** Batrice yang x berapa nak sihat lagi …….suruh gambar berdua ngan nenek dia pakat tarik muka masam. NO MOOD !***

*** Sofiyah yang dah botak ***

Act Zana mlm tu mmg dah x sedap badan dah…………..dah gigil2……..tekak dah perit……..kepala pun dah pusing2………tp gagahkan gark ler diri coz’ dah ada org nak velanja kan……….harus ler……..sakit2pun jadi sihat kejap…………..hu hu hu hu

Esoknyer masuk opis gark………gigih……….yelah, cuti dah makin susut……….lagipun, pagi tu rasa kuat sikit lepas telan panadol activ fast 2 biji malam nyer tu……..berpeluh2 I tido even dlm air cond………balik dari makan2 tu terus flat ……x sedar diri………..tp…..dlm x sedar2 tu……..rasa gark ler ada tangan budak kecik yang dok urut kaki mama dia guna minyak kapak…….keh keh keh….nyibuk betul…….xpe lah…….ilang sikit sakit mama awak sayang……….

and………thanks to kak iena and pn norlia…….ngeh ngeh ngeh…..rezeki birthday girl.

*** cake from kak eina***

*** coklat from Pn. Norlia ***

Last sekali……..ehemmm………..pose manja Birthday Girl yang x sihat……………

ahaks……….HAPPY BIRTHDAY TO ME …….again!