>yeehaaa……..HAPPY FATHER’S DAY to my Laling Hubby………….

semoga Papa terus jadi Papa terbaik buat Batrice dan insya allah adik2 Batrice………insya allah, amin

We’ll celebrate kecil2 jerr….tu pun kat rumah jerrr…………dengan penuh semangat I buat kek coklat kukus resepi neezareff…….thanks neeza…………mmg moist and sedap……..cuma zana terkurang letak gula jer………..tu yang ala2 manja jer manis cake tu……..but it small matter lerrr…..lagipun Laling Hubby ku itu allergic ngan M.A.N.I.S nie…………

Taaaadaaa………nielah cake coklat kukus hasil tangan I ok………….yang penting Laling Hubby suka………..

dan………..aksi2 seterusnyer sure ler aksi2 anak darakuu yang kemaruk makan kek mama dia……….sibuk nak kek nak kek………..amik ko……….mama dah buat, sila ler perabih yerk !

siap termenung nengok sudu K! ntah apa yg dia pikir pun x tahu ler …………

“sedap tak?”

“edap mama!”

Itu ajer celebration kecil2an Father’s Day utk Laling Hubby. Hadiah? ……….tunggu mama gaji erk Papa! ngeh ngeh ngeh………..

Ngeh ngeh ngeh………jom layan video blues !……idak lerr……cuma Laling Hubby ku yang jadi backdrop tu seksi sikit……..dia mmg camtu kalu kat umah……….lagipun, now pun panas kan…..I? x yah ler nengok……..lagi seksi dari cik abang I tu…….ngeh ngeh ngeh….

Happy Papa’s Day

http://www.blogger.com/img/videoplayer.swf?videoUrl=http%3A%2F%2Fvp.video.google.com%2Fvideodownload%3Fversion%3D0%26secureurl%3DqAAAAP0YN7YpWvFNWPjMMOzGjlWaM0Yq-wqWqwBM_QmB3J_EG0DdnSTafe0pqYJW5dkKMxpld-IjDGtLnTrZijh9zo9HTH8IAhC3BLnhO4boPyKZChff9qk1KELj8S5rTORzLP5Fhj-LdKFYBW_hTNoPpD67yYZvFmU0zTrw0K_C1V0Ptk-ogeUQS8TTq0VAhm5HCZex9fYyREFPvFFFmn1RmvByYaeyfs_2DuX7dkOo7LiQ%26sigh%3DQnwXcHG6yvpNEiyIi59EoqQT5E8%26begin%3D0%26len%3D86400000%26docid%3D0&nogvlm=1&thumbnailUrl=http%3A%2F%2Fvideo.google.com%2FThumbnailServer2%3Fapp%3Dblogger%26contentid%3Dad0ea686316255b1%26offsetms%3D5000%26itag%3Dw320%26sigh%3DPkHwrIB7QYloVuwdRX-YWppEH5k&messagesUrl=video.google.com%2FFlashUiStrings.xlb%3Fframe%3Dflashstrings%26hl%3Den

sorry lah yerk………korang kena pusing sikit arr kepala memasing tu nak menghayati video nie…..lupa nak setting awal2 daaaaaa