>Contest lagi………..but this time, unik sikit…….ingat senang ke nak capture aksi2 menarik time anak tido……….yelah……….kalu ada pun cam biasa2 jer kan……….memula tu mmg cam x dpt nak join coz’ Batrice xde gambar menarik time dia tido………..tp …….ntah camner…….dia cam paham2 lark keinginan mama dia nie kan………terjadilah moment yang x disengajakan nie……….he he he……kelakar ooookkkkk………….

1) letak banner contest dulu…………..sapa yang anjurkan?

2) and………..gambar mana yang terpilih utk masuk contest nie…………jeng jeng jeng….

.

.

.

.

.

.

.

.

.

yeah! inilah dia………aksi Batrice tido !

Umur :-
2 tahun 5 bulan…….ngeh ngeh ngeh.
Kiranyer ini penyertaan untuk kategori 1 -3 tahun.

Kenapa pilih gambar nie :-
Aksi spontan tido sambil pegang ayam goreng KFC. Nak tahu ke citer di sebalik kejadian nie……..act, it happened hari Jumaat lepas (19Jun 2009). Around pukul 4.30 tu…………….anak dara nie golek2 baring kat hall sambil makan ayam goreng KFC yang kami tapaukan utk dia …………Zana plak dok ngadap lappy update blog and jejalan kat umah korang lerrr…….memula tu bising gark ler mulut dia pot pet pot pet tanya macam2 dari hall tu……..about 5 minit lepas tu…….senyap jerrr…….iskh, confuse dah nie………sekali Zana jenguk kat hall…………….laaaaa anak dara tu dah ketiduran. Yang x tahan tu…….ayam goreng KFC dia still x lepas dari tangan tu……….agaknyer ….sambil dok nak makan tu, mata pun makin layu…….x sempat nak gigit, tahap kengantukkan dia di paras maksimum kot……..tu yang x sempat nak gigit dah tertido……….ngeh ngeh ngeh. Gelihati nengok……..apa lagi, terlintas plak leh guna pakai moment tu utk contest Mama_Uzma kan, apa lagi…………mama dia yang sememang nyer blogger nie……….harus ler lari2 amik camera kan……..and, itulah hasilnya………

Slogan :-
Akan Ku Bawa Ayam Goreng KFC Ku Dalam Mimpi2Ku

Contest nie berlangsung from 8 June until 21 June 2008 @ 10 p.m (hu hu hu……..last minit penyertaan coz’ memula tu until 28hb but………Mama_Uzma percepatkan tarikh tutup atas sebab2 yang tidak dpt di elakkan……….nasib baik sempat kan……ngeh ngeh ngeh)

and then, 10 penyertaan dari setiap katergori akan di pilih oleh juri profesional (juri luar yang tiada kaitan ngan blogger) pastu baru ler VOTE akan di buka utk penyertaan yang terpilih tadi……….ada sistem VOTE rupanyer…….and keputusan akan di umumkan pada 6 Julai 2009.