>sepanjang majlis cukur jambul si Sofiyah and Twin……..anak dara sorang nie asyik dok berkepit jer ngan buah hati pengarang jantung dia…………dah lama x jumpa abg Abid since after mak si Abid bersalinkan Twin……..Abid x di jaga lagi oleh MIL…………coz’ si Twin tu di jaga oleh makcik diaorgn kat rumah……………tu yang bila dpt jumpa………mmg x leh berenggang tu………..memasing melepaskan rindu dendam gitewwww…….kecik2 dah pandai ko yerk !

Jom layan muka2 gatal anak dara ku itewwww……….gatal dalam sopan K!

punyalah dia berkepit ngan abg Abid dia…..alya pun terpaksa dok jauh2 sikit dari abg Abid…..hik hik hik………Alya wearing gown batrice………..muat plak tu…..lepas nie boleh share yerk sayang……….x yah bwk baju bebyk kalu balik umah nenek……

Punyalah sendeng menyendeng ko lentuk liuk ke abg Abid yerk Batrice……….perasan tak……Batrice and Abid punya senyuman yg lebih kurang sama………ngeh ngeh ngeh

Dimana-mana, mereka berdua………….x leh nak berenggang langsung

cute kan……..ngeh ngeh ngeh…….pencinta sejati…….makan hati ler pakwe2 kat luar sana tu…..ada ker?

Selingan yerk kengkawan………….now, alhamdulillah………selera batrice dah ok sikit…….dah nak makan nasi w/pun hanya berlauk kan ikan goreng……..I try bg dia schott wif lysine tu………hope, next month gi timbang……….berat dia naik sikit ler…………….x sanggup nak mengadap doktor nanti…………….hu hu hu………………susu pun dah kerap now…………kalau b4 nie, malam mmg payah nak bg dia susu……..now, siap mintak lagi………….lega sikit rasa hati kan……………

gigih nak amik air sendiri……x nak harap mama dia…………..

abisss daaaahhhh