>citer basi…..but, dari xde biar basi kan kan kan

last 3 week punya cerita……….we’ll kan balik Tenggaroh………and, for those yg still x tahu lagi…..my kampung tu dekat ngan pantai……Tanjung Leman………..he he he..and cam biasa ler………laling hubby i tu kan pencinta pantai…………asyik ajak pi pantai jer………panas2 pun sanggup ok…………letih dah dok dgr nie rengek2… (he he he..over ler plak ayat tu kan) ajak gi pantai…….ngikut kan jugak ler kehendak dia tu kan…………w/pun panas……….tp demi kerana suami……..harus ler ngikut…….kalu x nanti jadi isteri derhaka plak kan…………

And……….anak dara nie mmg menurun peel pencinta laut papa dia……….mmg syok ler dia……..otw tu….about 10 minit nak sampai pantai………..act, dia dah terlelap dah……….but, sampai2 jer……….telinga tu cam telinga tikus kan………terus bangun …………dan dan tu jugak ajak papa dia turun laut………mmg menurun betul lerrrr…………… Zana jer yg dah jemu ngan pantai dah…….ha ha ha……….ayat lupa daratan tul kan……..harus kena sumpah buang daerah lepas nie………….

Kali nie, air pantai bersih x cam b4 nie………..jernih jer……..tp tu arrr……yg tak tahannyer panas mengigit kulit………..mau nyer idak………turun kul 3++……..matahari pun atas kepala betul w/pun ada lah sendeng sikit kan………..mau migrain kerana panas…………..ombak pun xde ler kuat sangat……..just nice jer utk mandi manda……….org pun boleh tahan ramai gark yg turun petang tu……………agak2nyer anak2 tenggaroh balik that weekend…….tu yg ramai turun laut tu………..termasuk ler kami……..he he he he he………

uol’s layan ler piccas2 dua beranak di splash2 yerk………Zana mmg x dan nak turun main air ……… ngan panasnyer……ngan tak bwk baju kecik sparenyer……..so, jadi ler splash2 kaki jer dlm air laut tu kan…………………………anak beranak nie mmg lupa daratan kalu dah jumpa air…….and, abaikan jer lah yerk pemandangan yg seksi sikit tu………he he he he

Korang jgn muntah darah plak yerk nengok piccas2 yg berlambak2 nie………Zana kan tamak……act, x tahu nak pilih gambar dah……..tu yg upload sumer2 tu……………..

Anak dara nie mmg always excited kalu jumpa air……..x kira ler pool ker……beach ker……….baldi dlm bilik air pun boleh jadi………………..but, itu yg buat kita as parents happy when muka comel nie pun happy…………….tersenyum……..ketawa……………itu yg important kan……….

almost 2 hour gark ler berpanas kat tepi laut tu kan……….kulit anak dara tu pun itam lenteng dah………tanned gitewww…….tanned ler sangat kan…………….org putih, cun arr tanned, nie org melayu………kalu tanned…….mmmm……….kena sapu fair & lovely plak ler lepas nie……..he he he…

That all…….itu jer citer……..nak citer panjang lagi…………..nanti arrr……..act, kaki Zana tengah sakit nie………..dah bengkak pun………tadi, sambil dok up entry nie……..sambil dok membasuh pinggan kat sinki…….x sedar sekali lesung batu jatuh atas kaki……….adoiler……….kuar gark ler air mata tu kan……….mau idak………luka x besar mana, darah byk gark yg kuar……….nie pun tengah menanggung sakit sambil type b4 buat penutup entry…………berdenyut2 hah !………laling hubby ajak gi spital……..tp Zana x mau………..tengok arr………..kot esok x ok lagi bengkak nyer………harus gark usung kaki ku ini ke hospital………kot2 ler retak ker apa kan…………..camne esok nak mengadap boss ngan kaki dencut2 nie erk…………………

Budak kecik tu sibuk tanya naper mama dia nangis………..tanya sakit tak? siap bagi pesanan penaja lagi……….ilang sikit sakit kaki mama sayang………xpe, esok kalu x ok gark……….mama gi klinik yer sayang………….