>Supposed pergi jemputan hari Ahad lepas………ada 3 jemputan…….1 – officemate, 1 from kakak my adik ipar and another one friend of my MIL ………but bcoz’ laling hubby kena ulser yg teruk……x leh nak makan………even bercakap pun cam org pelat……….giler susah I nak paham……at last, x pergi ketiga2 jemputan tu…………so, sebagai ganti…….jom berHEBOH2 kat Danga Bay and ANGSANA……………keji oookkkkk

Around pukul 11.30 gerak from rumah…………..dah nak singgah pun rumah office mate tu….but, laling hubby kata……..no MOOD……lagipun dia x leh nak makan……………. so, ada tanda jelous di situ coz’ I boleh makan nasi minyak but he can’t………..ha ha ha…….so…….biar dua2 x yah makan nasi minyak………….sampai johor around 12++ but, x terus ke Danga Bay………tuju rumah kembar laling hubby dulu…..si Ashraf………..janji nak pergi sekali………..

After lunch kat sana……baru gerak……tu pun dah around 2++ …………gilerrrrrr panas weeeiii………umat manusia pun gilerrrr ramai………..x sanggup…….dpt ler pusing sekejap kat JOM HEBOH……….lebih kurang 20 minit jer kot………pastu laling hubby bising x tahan panas…….org sakit nie byk noooo ragam kan……….layan kan jer lah………but, sempat ler beli jacker 1 bag and ribena 1 bag……….jadilerrrr………….

Nak amik gambar pun x dan………….2 keping nie jer lah jadi saksi……..tu pun masa kat both bioteknology by agrotech……….lelain………nan ada……………masa beli ribena tu, ingat nak snap gark gambar minah kecoh Maria Tunku Sabri……….but………malas ler plak nak kuar camera since org pun gilerrrr ramai yg halakan camera kat dia……….so, ignore jelah………….

From Danga Bay ke Plaza Angsana plak……ada auto show……..yg itu, laling hubby hidup lerrrr………sakit2 pun leh tahan lagi……..pasai KERETA kan………….layan kan jer lah……..syok gark sesekali layan nengok diaorg buat DRIFT nie………….

nak masuk video diaorg drifted…….x lepas ler plak…..lenkali arrr……….

after melayan drift………..layan perut plak……….just order ABC special jerr……..pergh……..pepanas pekena ABC rasa nikmat sampai ke tulang uol’s………besttt ooo…dah lama x pekena ABC ngan siraman coklat di atasnyerrr……..heaven siotttt………..

Lepas isi perut……….jejalan nengok auto show plak……….giler comel2 keta diaorg solek a.k.a modified…………..ngan air brush nyer…..ngan sticker nyerr………..memacam ler…….bukan takat kereta……..motor pun ada…………layan gambar je lah yerk…………

Penutup citer…….for sure ler gambar anak dara tu……every where pergi……..kalu x pegang belon…….mmg x sah………..kali nie, pow………booth maybank……….since diaorg tengah kemas2 nak balik tu………laling hubby pi pow belon utk anak dara tu………..nasib ler papa awak muka tu tebal sikit….kalu mama……….lebih rela awak nangis jer……….hik hik hik……..kejam……………bukan apa, rimas ler plak nanti masuk kerata penuh ngan belon jerrrr…………