>tensionnn ok……..pepagi Isnin mood I dah x ok………

dah seminggu machine fax I yg buat kerja selama nie bercuti……roller dia problem…so, everytime faks masuk…sure jammed……..so, antar pi baiki……..and masalahnyer…..
machine faks contract yang di antar oleh supplier jenis abad ke 15 …….
udah ler…..pakai kertas roll tu………pastu tak auto cut………giler weiiii……….
dah seminggu I praktise cut paper faks ok……….bukan sikit2 plak tu faks masuk tiap2 hari…….

So……..jumaat lepas b4 balik……..i off line machine faks tu……..
coz’ pikir pagi Isnin x mau masuk kerja ngan serabut nengok paper gulung2 kat machine faks tu ………

tup tup tup……….pagi Isnin masuk camnie……………..

huuuwaaarggghhh………sapa x mengamuk ooo pepagi………..nasib boss outstation minggu nie……kalu x, ngan boss pun ngikut mengamuk……………….

Gini ler rupa machine faks abad ke 15 yg supplier antar utk perkhidmatan sementara…….

giler aaaa……….kalu ye pun nak untung lebih…..agak2 arrr bg machine faks ganti…….
mana ada guna lagi dah machine mcm nie………………..

rasa cam nak hantok jer machine faks tu biar kasi berkecai…………

See………after bertungkus lumus i cut sumer paper2 tu………
pastu………bukan ler surat penting pun…….
just pemberitahuan from AG yg claim dah masuk………….

pelik arrr……..kata dah guna e-maklum thru sms or email……..but still dok nak membazir hantar thru faks ………buat apa……….bukan diaorg masuk file pun lepas tu………jadi draft paper jer………..

adoilerrrrrr………………

Memang spoiled mood pagi Isnin tau……………