>Petangnyer bwk Batrice gi Klinik utk check up………even just timbang jer…….tp so far x pernah culas lagi ler……….cuma kekadang terlambat or terlupa jer appointment date…….cam now ler……..he he he……

mmmmmmmmmmm……….so sad !!!!
berat anak dara tu x naik this time……..maintain 11.2 kg since 3 bulan lepas…..adoiler …………abis kena bebel ngan nurse tu………….next appointment bulan 7………just utk tengok berat dia jer……kalu x naik jugak…….kena refer pada doc pakar pemakanan……….

Risau kan……bukan ler I tak bagi dia makan……….dah bergaduh2 dah ngan dia kalu bab makan nie……..bukan takat dia jer………ngan laling hubby pun ikut terjebak bergaduh sekali……….susah betul ler nak bagi budak kecik tu makan. Now……..harap susu jer lah……….nak harap nasi masuk kat perut dia tu…….mmg mimpi tau……..paksa cam mana pun………dia tetap x mau makan……..kalu di suap…….dia jeluik kan balik……..geram betul…….

Apa yg I nak buat nak bagi dia suka makan erk………….? please ler…………ubat2 vitamin sumer dah cuba…….try madu Qaula…….dia plak x mau………….puas dah pujuk……..tetap menangis cam kena pukul bila bagi…………

Tekak dia berubah2 selera………kejap suka makaroni sup……kejap suka nasi…..kejap suka ayam, kejap suka ikan……..now ! berselera makan udang……..tp udangnyer aje lah………nasinyer tidak…….pening pening pening………………….