>lama giler ………i layan tag and award…….bukan xde dpt…tp x berkesempatan…….nak update citer si budak kecik ngan mama dia yg perasan vogue nie pun sehari sekali jer berkesempatan…..nie kan plak nak melayan tag & award…….but, since hari nie I cuti……..bermaharajalela kat rumah ngadap laptop……..apa lagi……….zasss……….cargas update blog dan meronda2………….

1st :- Tag from Sham

BILA KALI TERAKHIR CUCI TOILET ?
pagi tadi……..yelah, I kan cuti hari nie……..so, ada byk sikit masa nak bekerja kat rumah nie……

PENCUCI APA YG DI GUNAKAN?
I kan duta Cosway…….so, sure ler pencuci cap COSWAY yg kaler biru tu……bagus korang………try ler……kalu sental pun mild2 jer……..selain tu guna harpic gark utk dinding and lantai……yg nie sental xde mild2nyer……sekuat tenaga K…….iklan tu bohong jer lebih…..

DALAM 1 MINGGU, BERAPA KALI MOP LANTAI?
2 kali……..tu pun Sabtu & Ahad……..hari bekerja…….jgn harap………..I sapu jer………..

APA TUGAS TERAKHIR ANDA SEBELUM MENJELANG MALAM?
balik kerja akan akan rushing sapu rumah dulu b4 anak dara & laling hubby balik……kemas rumah……..tp lepas tu x berkemas balik bila budak kecik tu sampai rumah……….mandi, makan and ngadap tv……..layan citer AQSO & MADINA kat channel 119.

APA MENU HIDANGAN PALING SIMPLE?
nasi + ikan goreng or telur goreng & sup cendawan telur. Xpun maggi ……..nak lagi simple?….nasi + ikan masin + air teh……..yummy yummy

MINUMAN YANG SELALU DI BUAT WAKTU PAGI
mmmm………..xde pun……hari bekerja memasing b/fast sendiri……..cuti plak……sibuk b/fast kat luar ……….ada xde pun nescafe or 3 in 1 jer lah……….

SEBELUM TIDO APA YG ANDA LAKUKAN
*ngadap lappy dulu kalau berkesempatan……..apa lagi, update blog arr……..I kan leh update dari rumah jer………..
*golek2 ngan Batrice & laling hubby kat hall sambil layan movie
*on aircond bilik………..giler panas cuaca sekarang nie……..tido dlm air cond pun leh berpeluh2 lagi……….jgn kata I, Batrice pun sama……..so, kasi sejuk dulu bilik baru masuk tido kat dalam.
* gosok gigi……..basuh muka ……..
baru ler boleh lena ngan tenang dan aman……………

settle! sapa nak buat, sila angkat tangan k………..special request to Mama Qaseh, Sis Rasp, Sis Dee and Kak Watie …….sila ler buat kerjarumah memasing erk……..

Award from Ummie Hanie ~ thanks a lots dear…….

and……..this award special for all my follower tanda TERIMA KASIH I pada uol’s selama ini….thanks dear !!!