>fuh legaaaaaa…….
settle dah PTK……….

alhamdulillah……soalan?….xde ler susah sgt…..tp jawapan yg di pilih tu ala2 pening lalat sikit……..

utk bahagian I ……….15 minit I dah settle……..tp x kuar awal ler…….buat jugak ler semakan sampai 4 round……..nak menunggu kan 1 jam tu kan…….
bahagian II plak……..ada susah sikit……tp ok jugak ler………..45 minit baru settle jawab……so, still ada masa nak buat semakan………..

kalau di kira2….70% jer I yakin yg I jawab betul….ha ha ha….mau tak nyer…bc pun main selak2 jer………tp sempat gark buat nota…mana tajuk2 yg penting……….Zana nie, kalu study…x suka baca semata……..jawabnyer buku tu ler yg bc Zana……so, cara Zana study……..bukak buku, bc……buat nota……so, kita bc, kita tulis kita ingat……..ha…tu arr formula I…dari sekolah, bawak ker U……sampai dah kerja…….nak harap Zana tekun bc buku tebal mcm kamus dewan tu……….semata…………jgn harap ler………….at least ada tulis sikt2 pun jadi ler………..coz’ pd Zana, bila kita tulis apa yg kita bc……..otak kita akan cepat nak ingat & faham…….kalu bc jer…..ingat tu mmg boleh ingat………..tp nak faham tu yg payah sikit……….x tahu ler korang……..kan

hu hu hu……..kiranyer nie PTK yg terakhir yg menggunakan format lama………..lepas nie, berkuatkuasa 1 julai……..dah start guna format baru………next year kalu nak ambil…….dah ada temuduga bagai……….ada kursus bagai………lecehkan………..kalu cam yg sekarang nie kan senang……….

Later I buat full story erk………….lepas exam sempat lagi meronda……nanti2 lah………

btw…….thanks bg yg still sudi menjenggah blog zana nie……………Sorry lah geng……..mmg x menyempat ler nak buat lawatan balas kat blog korang……….dgn masalah tenet yg x leh access kat opis and kesuntukan masa kat rumah……….mmmm…..mmg susah nak jengah blog korang serajin dulu……..xpe……slow2 k………insya allah, Zana akan tinggalkan jejak gark………kekadang tu, masuk blog korang…………tp x tinggal jejak…………nak cepat punya pasal kan………..

Hope korang x lupakan Zana w/pun Zana dah x cargas update blog cam dulu2………hu hu hu…mencik tau…!!!!