>citer basi………since Wanie pun dah up citer dia ke Kluang last 2 week………so ………i pun gedik2 nak update gark lerr………..yelah, Wanie nyer version xde gambar……….I nyer version ada gambar…………..ha ha ha

Tengok arr……..ramai2 tak ramai nak tunggu turn dpt seat……….meh nak share…..kot2 sapa2 yg teringin nak b/fast kat railway kluang nie………masa yg paling lenggang adalah dlm pukul 11 pg……kalu pagi tu…….mmg jawabnyer beratur nak tunggu ler……….sibuk……….railway nie tutup pukul 12………..

Memula ……….sure ler gambar anak dara sorang tu kan……….time nie tengah menunggu turn nak dpt seat………..opppsss……lupa plak…..we’ll b/fast kat railway time nie….ngan harapan kot2 ler terserempak ngan Wanie & co kan………tp xde harapan……….wanie pepagi dah sampai………kami ?……….pukul 10 baru nak jejak kaki…………biasalah hari cutikan………bangunnyer pun udah pukul berapa buk !

After b/fast tu………laling hubby gi kebun……….I terus sms Wanie ajak keluar………memula ingat Wanie kat Hotel Anika……….rupa2 nyer kat Anika Inn…………pening gark ler nak mengingat Anika Inn nie kat mana……..yelah, jarang sampai ke sana……….nasib ler pusing ikut kata hati……..jumpa gark Anika Inn nie………..mmg ada jodoh kita nak jumpa Wanie……..

Tu pun, x tahu nak bwk Wanie & Irfan ke mana……….last2 ajak ke Kluang Mall jer lah…….kebetulan I pun nak cari present utk si Alya ……..sian Wanie………sorry Wanie…..Zana x tahu nak bwk gi mana……….Kluang nie x byk tempat yg menarik……..gi mall jer lah yerk…….cuci2 mata…………..

Ajak Wanie & Irfan makan kat KFC……….kelakar arrr Irfan nie………sorry sayang……..auntie tak tahu irfan boikot KFC………next time kita jumpa, auntie bw makan kat tempat lain yerk……..

Lepas makan, bwk budak berdua tu ke Playland kejap……..layan ler apa yg diaorg nak main…..Irfan nie bagus ler………….mengikut kata……….

Dapat ler sejam kat dalam Play land tu…………..anak dara I dah kebocoran………sorry Wanie, x dpt lama2 kita berdating……………….thanks sudi jumpa Zana yerk…………