>

Cepat jer masa berlalu kan……..anak dara I pun makin membesar………makin banyak mulut…..sikit2 mulut tu bising bertanya………

Kalu I kat dapur….sibuk dok tanya

“mama…..uwat apa tu?”
Kalu papa dia hidupkan enjin kereta…….sibuk gark tanya
” papa…..nak gi ane?”
Kalu dok relaks2 tengok tv malam2 hari or hari2 cuti tu……mulut dia gark ler yg riuh
“mama, naper kakak nanes?”
…….kalu ada adegan budak pompuan or org pompuan nangis
“mama, abang aduh erk”
……….bila adegan gaduh2 kat tv

Malam plak sebelum nak tido ……pun kecoh lagi mulut tu……..

“mama…….atal. Oshok sini”
……suruh garu, gosok kaki ker, tangan ker, badan ker…….sumernyer rasa gatal………
Tu belum lagi hari2 biasa ……….mama dia x mandi lagi tapi ralit nengok tv or ngadap lappy “mama, andi jom!”
………dia yg sibuk ajak mandi ……….syok nak main air sebenarnyer…….
tu belum lagi kalu hari2 cuti dok ajak gi umah nenek dia
“mama………jom arr gi umah nenek”
and
word favourite dia bila kena marah ngan mama or papa dia
“nanak awan”
x nak kawan sudah………ha ha ha…………acah jer………..pastu I kejar dia nak peluk cium bagai…….mana boleh x nak kawan ooo…….mau giler meroyan mama dia……..
x pun petang2 dia boring kat umah
“mama, gi uai jom “
or
papa…..iming pool jom”
ajak mama dia gi playground main buai
or
ajak papa dia gi swimming pool
(*** sorry kalu video nie terbalik yerk……….I tak tahu nak setting. Tp kalu ok tu….ok lah yerk)

Now…….dah pandai demand kalu nampak I pegang camera……….x mau dah posing2 ……….time nie, dia tengah merajuk x mau I rakam or ambil gambar dia…………dah pemalu rupanya anak dara I tu yerk…………..rileks arr sayang………awak jer modal mama nak berblog……x kan mama nak rakam diri mama sendiri kot…….so, awak kenalah berkorban utk mama yerk…………PEACE !

Kenangan nie……… kalu dia dah besar selak balik blog mama dia…….ha ha ha

(Hari nie last berkursus……..flight Zana pukul 5.25 pm nanti………..hip hip hoooreeeyy…dah x sabar nak peluk cium Batrice and Papa Batrice………..he he he…larikssssss)