>Start esok until jumaat I ada course di Tanjung Bungah Beach Hotel, Penang
kursus under Jabatan Penjara……..kiranya acara tahunan utk para PA2 yg berkhidmat di jabatan penjara ler nie……..last year di Kuantan……and this year…….buat di Penang pulak…
kiranyer ……….sambil kursus sambil cuci mata………he he he…..xde ler berkarat sangat otak nie duduk terperuk kat dlm opis jer kan……..

Flight I kul 8.50 pagi from penang…….transit di KLIA…….and sampai di Penang around 11++ am
So, esok pepagi gerak dari rumah ke airport senai ……….1st plan nak tido JB jer rumah BUSU…tp cam x best plak…..xpe arrr…….gerak pepagi lepas subuh from Kluang…..lagipun around 1 hour jer from kluang tu senai tu……kena ler budak kecik tu bangun pepagi gamaknyer esok kan….hu hu hu….sedih plak pikir nak tinggal dia 3 hari nie………….yelah, lama dah x pergi kursus jejauh nie…….last gi kursus paling jauh pun bulan 4 last year…….ke Kuantan…….kursus yg sama……….utk tahun 2009 nie, 1st time nak tinggalkan dia…….yg kat melaka tu x aci coz’ semalam jer kan……xde ler terasa sangat…….nie kalu 3 hari 2 malam……….ada sayu sikit lorrr hati nie………….

Cantik nampaknyer hotel nie………he he he……ada swimming pool…….kalu ler bawak anak dara tu……..puas ler dia splash2 kat swimming pool ngan papa dia sementara mama dia dok dlm class ………..

Bestnyer kalu dpt bilik yg cam nie……..ngadap laut……..syoookkkk ooo……….cam honeymoon plak kan……..he he he…bab2 laut nie mmg laling hubby I suka nie………auwwwww