>Restoran Nakhoda

Sempat menyinggah makan di umbai………teringin daaa……padahal MIL dah pesan, terus jer balik johor……coz’ dia masak banyak kat umah……..tp demi kerana ISTERI nak makan ikan bakar……….kena gark ler laling hubby menurut perintah kan…………………thanks PAPA.

Kitaorg ambil tempat yg leh duduk bersila tu….he he he…..apa erk namanyer?
semata kengkonon utk memudahkan anak dara nan seorg tu………tp…….mmmm makin pening kepala adalah……….

Korang x yah terpedaya ler ngan lakonan pegang kayu tu….he he he……dia sebenarnyer dok sibuk nak turun bawah tu coz’ ada byk menan kat bawah tu……..ada car control tu…………malas je nak layan…………..

Sambil dok nunggu order………….anak dara nie jadi tukang susun pinggan mangkuk plak…….x cukup pinggan atas meja tu…….siap copet pinggan kat meja tepi lagi……………..kemain beria dia dok menyusun……….mak dia dok bantai gelak jer nengok peel dia…………….

Tu dia lauk pauk dah sampai…………makan berdua punya lauk cam makan ber4 punya lauk………we’ll order ikan siakap sekor tp masak 2 jenis……..sebelah masak 3 rasa, sebelah lagi bakar…………pastu kailan ikan masin and telur dadar………tu jer…………..tp…………tu pun x terabis……..ikan jer yg abis………kailan ikan bakar nyer kurang meletup lerrr…………..

Sibuk sgt nyusun pinggan mangkuk……nie kalu ada offer jawatan kosong tukang susun, mau i antar dia utk interview…..leh tambah pendapatan buat beli baju baru tiap2 bulan………..

http://www.blogger.com/img/videoplayer.swf?videoUrl=http%3A%2F%2Fvp.video.google.com%2Fvideodownload%3Fversion%3D0%26secureurl%3DqAAAABjzXX0P2a8vxnDt-OvRPGDzaMXvuON-d3Zja3cWMMJAEpfemI96rMSHZFpwG21AbFw646B7EnL55j5_O1cilX-kyTct1JJ-uST__UdRPi_3Ipa-x-fGPjU4R2V6DK1Fh7Y-MOnZrmYxSCfNKmrnK7Qw3p-9kUx_p0AKOGPyj5yPTAO5rsj4opwnY2fCNMCP4CQ0OEZjLzVBcwnwPP4nQqQm0MXOj6I2zktdSTaFjTfd%26sigh%3Db2bZlCDidqfn3s5PVLWkfCwsMtw%26begin%3D0%26len%3D86400000%26docid%3D0&nogvlm=1&thumbnailUrl=http%3A%2F%2Fvideo.google.com%2FThumbnailServer2%3Fapp%3Dblogger%26contentid%3Dddd0ea17c20c0c1f%26offsetms%3D5000%26itag%3Dw320%26sigh%3DGRz5-b8CfVV3gQZ-sTpbf0k3avY&messagesUrl=video.google.com%2FFlashUiStrings.xlb%3Fframe%3Dflashstrings%26hl%3Den

Lepas kekenyangan gerak balik………sampai rumah kul 11 lebih gitewww ler……….he he he….I dah x leh bukak mata dah otw tu……hubby jer sesorg bertahan……….ha ha ha……..anak dara tu…………lagi ler………lepas makan, nyusu sikit………pun wassalam…………….

gitew ler berakhirnyer journey kami……….eceh journey ler sangat kan………….

Petang nie (Sabtu) we’ll nak gerak balik mersing……….lama dah x balik……….lepas nie schedule dah busy……..next week me ke Penang…….lepas tu Laling Hubby plak ke sipadan………kena tinggal seminggu………hu hu hu….I become supermama ler jawabnyer…..sesorg handle Batrice…….tp x kisah ler………rasanyer other mama lagi super kan…….husband kerja jauh dari mata pun still boleh handle anak tiap2 hari………cam OLI ……..tabik spring ler……….i baru seminggu nanti di tinggalkan…………….