>Thanks kak Dee yg bagi info nie…..sgt2 terkejut….yo lah….x tahu plak I ada yg nominate I dlm The First Supermummy Blogging Award kat Malaysiasupermummy.blogspot……mmg terkejut ler……sapa lah yang nominated tu yerk…..apa2 pun thanks yerk ………..budi anda akan Zana kenang……….kalau korang nak tahu the detail….please REFER here yerk….

Apa2 pun nak tepek dulu bannernyer yerk….nanti disqualified plak oleh supermummy…..

and…….pada kengkawan ku yg di sayangi lagi baik hati, lagi cun melecun, lagi ayu jelita ……….PLEASE VOTE FOR ME ………….korang just click jer kat banner tu yerk……..please please please……..hari2 click kat banner tu utk I pun xpe……

Contest nie berlangsung effectively on today 17th April 2009 – 30th April 2009.

~I LOVE YOU ALL MY FRIENDS~
*** Entry Baru di bawah ***