>Lepas sessi photoshoot ngan Ummeh Ghazi…..kami terus balik ………….tp x terus ker Johor…..kami ke Melaka………..Laling Hubby ada kerja sikit…….he he he….later I story mory yerk………

On d way tu……….dok melayan anak dara tu yg x reti penat tu………..ada jer kerja yg dia buat……Mama dia plak yg x terlayan……….bateri dia full charge ler……….Mama dia charges separuh jer………..pastu cabut suis……..tu yg x terlayan tu………

Dgn spec mama dia pun dia boleh buat kelaku……….camnie ler dlm kereta……berebut I ngan dia……si princess tu plak pantang jumpa………asyik nak buat main jer………..

Lepas tu…….x abis2 dgn spec itam besar dia tu…….kalu bab melawa….serah ler kat anak dara sorang tu…………..

Sempat lagi Mama dia interframe kan……..tu budak kecik tu mulut comot lepas makan cake Hiro ko Sue…….kemain suka dia…sampai 2 ketul dia makan…….he he he…..lagi seketul tu anak cousin I punya tertinggal kat kereta…….selamat masuk dlm peyut Batrice ler …..

Sampai area Seremban…….hujan selebat2nya………….sampai Laling Hubby nak drive pun terjejas…udah ler x letak rain repellant………kalu letak ok sikit coz’ cermin x terjejas……..he he he…

Nasib baik hujan x lama……..dah area nak masuk2 melaka ujan pun redha…….lega …………..

Cam biasa ler…….kalu dah sampai Melaka nie……sure singgah makan rojak tahu & minum cendok kat tepi pantai tu………..sedap oooo………..

Gerai2 makan favourite kitaorg kat depan pangsapuri nie ler…..kot2 ler nak cari kan….gi ler area Pantai Klebang tu…….pastu cari bangunan nie……..dpn tu for sure penuh ngan gerai2 makanan

he he he……….penutup entry nie, cam biasa ler gambar princess tu kan………x kan nak tayang gambar mama dia plak……kang ada yg ckp giler glamour plak……………anak jer glamour udah ler kan………

(psstttt Lieya, gerai ikan bapak mertua ko kat area pantai klebang ker………? coz’ kat depan2 sikit tu ramai yg jual ikan fresh……..he he he )