>Skip sana skip sini………korang jangan pening tau

nie actually xtvt pagi Ahad b4 balik johor……..sempat bermesra2 ngan Cik Puan Linda & Ghazi d Hensem boy……….di Taman Tasik Shah Alam

Yg nie plak……..muka mama yg excited tapi control…………..muahmuahmuahmuah……..

he he he…………anak dara nie mmg biasa buat muka blur camnie………cam xde perasaan………

Tergamam jumpa pakwe ensem…………wah gitew…………..

Kitaorg ada photoshoot ngan Linda……..he he he…..dah alang2 naik KL tu yg info Linda kot2 ler dia free utk sessi photoshoot tu kan…….he he he….thanks a lot Linda sabar melayan kerenah anak dara Zana tu……….mood dia kejap ok kejap x ok…….he he he………tp yg pasti…..Linda punya kerja mmg superb ler………skill dia amik gambar…….umakai….x terbayang uols ……….jgn kata baring…………mcm2 skill dia buat…….I nengok pun terpegun………..and Ghazi d Hensem boy pun sgt sporting ngan ummeh dia………thanks a lot budak ensem……….

Jom layan piccas Pn Linda tengah snappo…………..and sessi photoshoot berjalan……..nie dari camera cabuk I yerk………..so, harap abaikan hasilnyer yg x seberapa nie………

he he he…….curik2 amik gambar Batrice while linda shooot

Around pukul 12 …..sessi photoshoot pun selesai……sian Linda……berpeluh2…….w/pun byk kali tukar tempat……akhirnya menjadi jugak projek kita yerk Linda…….and sorry yerk Yang…….Zana & Co terlewat……….hu hu hu…………..

~ credit to my Laling hubby……dia yg snap gambar nie…..comel kan Linda ~

Hasilnya………nanti bila Linda dah siap……..I publish yerk……..apa2 pun……..high recommended pada sesiapa yg nak mengabadikan kenangan si comel anda………serius……..hasilnya sangat superb………..betul tak As……..di samping harga yg sangat berpatutan. Promosi promosi…….