>Boring dah nak pakaikan anak dara tu barang2 kemas……..asyik dok ilang jer………

Raya lepas………..gelang emas dia ilang
pastu anting2 dia plak ilang sebelah…….
gelang kaki dia plak take turn lepas tu…….

WAH !…. kalu tokeh balak pun leh bankrupt nie kalu asyik nak belikan barang kemas baru jer untuk dia

So now…….I amik keputusan pakaikan dia barang2 silver jer…….kalu ilang pun xde ler terkilan sangat……….yg tinggal now, rantai emas dia jer……..tu simpan pakai utk raya sahaja……….

her new accesories…………

~Rantai, gelang tangan & anting2……..gelang kaki mmg dah sedia ada yg silverpunya………~

comel tak?