>

yess……….zana in d house………wah gitew…….nada2 riang yerk…..keh keh keh……mau x riang gembira……..hari nie I cuti………nak cover penat…………balik dari KL……..xtvt adalah padat……hu hu hu hu……..penatnyer………nanti citer2 yerk…..

Sambungan hari berjimba……..tp dah x berjimba dah…..tukar jadi hari seram sejuk……wakakakakakah………maunyer idak……..nak naik pentas & bersalaman ngan TKSU (Pengurusan) KDN………bukan takat seram sejuk lagi dah……..menggigil pun iya……….mcm2 rasa ler…………..gelak erk………gelak ler………….I kan ada darah gemuruh……….tu pasai jadi cam tu tu……

After b/fast memasing dok menunggu kat lobby hotel……..pergh ! tourist giler ramai……dari Indon, dari Vietnam, dari Thailand sumer ada……yg kelakar tu………sambil dok nunggu nak masuk dewan tu…..boleh plak ada sessi bergambar dgn tourist tu……..kemain excited diaorg nak bergambar ngan kitoarng…….tetiba cam jadi model plak…….hik hik hik hik…..udah !…..lupakan lah yerk…….sat lagi ada org dok senyum simpul sorang2 plak mengimbas kenangan ……..ha ha ha

Around 8.30……memasing dah kena naik atas…..masuk dewan ……….majlis nak start dah……lupa plak nak citer yerk…..utk Zon Selatan nie…….seramai 202 org penerima ……..adalah ramai di situ kan……….I nyer turn naik pentas adalah pada sessi ke-2 coz’ after sessi pertama ada break 15 minit and Zana org no 3 terakhir……….sebaris ngan Zana adalah Sham (Penjara Kluang) and Kak Bani (SHG Henrey Gurney)

*** sempat pose ngan Kak Bani b4 masuk depan **

*** inilah rupa ballroom nyer……***

*** inilah barisan terakhir penerima anugerah ***

*** Kak Hawa CC Penjara Kluang***

*** Tuan Tanah yg makin mengembang dan mengembang……….***

*** memasing khusyuk tunggu TKSU sampai ***

*** dan lagi ***

Dalam pukul 12++ majlis pun tamat………..leegaaaaa………….xde dah lagi kupu2 terbang dlm perut I …………

and then………sessi menyantap plak yerk…………last lunch kat hotel…….harus memasing melantak x ingat………..lagipun cover pagi nyer b/fast ala malu2 ayam kan…….jom layanszzzzz

** memasing kelaparan **

** nampak tu mereka tengah beratur………panjang plak tu queue nyer **

** for desert……..nie yg I ambil**

*** geng Penjara Simpang Rengam **

*** jemput makan sumer ***

*** my lunch ……yummy !! ***

Lepas kenyang isi perut………ngak gark berposing kenang2an kat lobby hotel ……..he he he…..

*** wif kak Hasni ***

** Sham again **

*** he he he…..x kenal ker………ker buat2 x kenal ! ***

On d way nak naik bilik pun sempat lagi tu berposing………layan kan jer lah yerk………….bila lagi nak jaja muka…….asyik dok jaja muka anak dara tu jer…….sesekali mama dia nak gark jaja muka kan……….he he he he…….ada yg makan hati ler baca nie………huwahuwahuwa……….

Sampai bilik……….packing apa yg patut…….pastu……zusss……,mandi. X larat ooo….badan dah berlenggas……..kalu leh nak rendam lelama……..tetapi nak kejar masa kan……sat lagi dok lengah2…….ada gark yg kena tinggal kat melaka nie……..balik naik bas tambang………den x sanggup……….he he he…..sambil dok siap2 tu……sempat lagi snap sana snap sini…………kata blogger………kalu boleh masuk toilet pun nak tunjuk kan……….ha ha ha……….not me !!!

Kami gerak dari melaka pukul 2.30 pm………and sampai johor pukul 4.30 pm………I turun kat tol ayer hitam………laling hubby ambil kat situ………….he he he……….that all……..tu jer yerk…….