>Lain2 entry skip dulu yerk……nak bagi laluan entry besday bash Annur & Auni nie….hu hu hu…

Act kami dari One Utama b4 bertolak ke rumah Sue……..after that baru ler gerak gi umah Sue a.k.a Mama Maryam………tp nak jadikan cerita…..I nie berlenggang kangkung jer gi umah Sue tu….cam dah expert……..padahal jejak pun tidak………sms lieya ……dia plak ada kursus……..sms Sue tanya camno nak gi umah dia………dia suruh ikut signboard ke kg melayu subang or airport subang………hu hu hu ………lepas tu sesat barat …….yelah, x familiar ngan jalan kan ……….di tambah plak jalan tu tengah di buat and malam………last2 minta pertolongan En Abu gark rescued kami………hu hu hu, sorry Sue, terpaksa menyusahkan ko………sian ko kena tunggu kami & En Abu utk cake cutting tu………hu hu hu ampun

Sampai2 rumah Sue…….tengok mummy’s yg lain dah ada…….meriah w/pun sederhana……..chocolate cake yer pun sgt sedap………d cuppies pun shedap & chumel…..meehoon pun shedap………….sampai2 jer terus majlis cake cutting……………

~ chocolate cake yg sedap…….barbie lagi ~

~ d Goddies bag…………shomel jer……. ~

~ dah nak start cake cutting nie………..comel jer princesses of d day tu…~

Mommies yg ada Hirda, Sham, CikLinn, Ila, Kak Jue, Linda, As, Kak Eina, Oli, Iza ……… mmm ……. sapa lagi erk ……….. mmg happening ler…………sana borak, sini borak………serious, sgt teruja betul jumpa all mommies…….yelah, I nie duduk jauh tercampak kat Selatan………..bila ada peluang dpt jumpa nie yg seronok………sampai lupa nak balik…………..

~ para photographer dok sibuk sementara princess nak blow & potong cake ~

~ I bwk 2 anak segera…..he he he buat peneman si Batrice, kalu x sure nak dok berkepit jer ngan Mama dia. Adam & Danish anak cousin hubby ~

Ila, Afiq & Akid in d house

Hirda & Hardy in d house

Linda & Ghazi in d house – kelakar arr ensem boy nie malu……..abis ummeh dia kena geget……..

Kak Jue, Danieal & Dalila in d house – kak Jue, ko comel jer……..slim gitew..anak dara ko mmg ligat ler kak………ada jer kerja dia…….nak snap gambar dia pun susah………anak bujang ko pun asyik dok ilang jer…………..

As, Nana & Aqeel in d house – Nana dok ralit nengok gambar2 dia. Mmg cun ler As gambar2 aqeel & nana………..puas tul nengok

Kak Iena , Jannah & Rizqi in d house

Sham & Echa in d house

Oli & Asha in d house

Iza & haikal in d house – ampun iza……camno gambar ko xde yerk……..nasib gambar anak bujang nie ada………tp iza makin berseri2 lark nak2 ngan pink kaler tu….

Cik Lin & Co in d house – Cik linn pun sama……..ampun kak, mana erk gambar kita berdua…nie pun numpang ko bergambar ngan Sham & kak jue. Ko comel ler kak…….seronok sembang ngan ko……hik hik hik

yesszzaaa…….dgn mak pengantin Sue

Azie – Mak pengantin yg cun seh !

Princess of d day ~ Auni

Princess of d day ~ Annur

hik hik hik……apsal ler anak dara aku nengok atas tu…..Asha sgt in good mood…….geram budak tembam sorang nie……..

kak Ct – hu hu hu camno x leh perasan dia……..tu pun cik linn yg tanya kenal ke idak…..kak, later zana jenggah umah akak yerk…..kak DoubleS

he he he………….princess den pun nak interframe gark……..asyik dok suruh mama dia tiup jer benda tu…..lotih den

Gambar penutup…..nie yer yg tinggal……………

Gerak balik dari rumah Sue almost 11 pm………mata dah ngantuk…….tp kalu ikutkan hati, mau berumahtangga di rumah Sue lelama……….tp si Aiman dok sibuk ajak mama Zana dia nie balik….so, bw anak org…….kena ler sedar diri sikit kan……….thanks a lot Sue & Azie……..don’t worry……….Zana faham………mak pengantin mmg busy…………lenkali jemput kami lagi yerk……hope Auni & Maryam suka ngan present dari Batrice yg x seberapa tu……..tu pun kena nyorok dari dia……sat lagi dia nampak dia ingat dia punya plak…………Batrice nyer kaler pink…….he he he

muaaahhhh utk sumer…………..