>Maaf ler korang…….kalu zana x sempat nak meronda2 ler……….beku kepala otak x melawat rumah korang tau……byk tul citer yg tertinggal……apa nak buat…..hu hu hu

Malam nie maybe bertolak ke KL……..esok (Sabtu) dah berada kat sana………cam biasa ler…..menumpang ler rumah cousin hubby kat cheras nun………Long, kira halal lah yerk……..kata sedara mara………muahmuahmuahmuahmuah………

Jom sambung citer berjimba part II plak………berjimba ler sesangat kan…………

Lepas raptai dalam pukul 6.00 ……… memasing balik bilik…….x larat oooo……..dah berlengas badan dah………..mcm2 bau ada……..nasib I nyer badan wangi lah………wah gitewww……sapa nak ngaku busuk kan…………sampai kat bilik………tekan lonceng berkali2 x kuar gark roommate tu…….wah……..mana plak perginyer….x kan makan x abis2 lagi………after 30 min call…….sekali call……..rupanyer itu org sudah di dalam…….amboi…….yang I dok tekan berulang2 bell tu x dengar ker………giler arrr…………pastu buka pintu buat muka x bersalah……siap tanya lama ke tunggu kat luar……….sekali gua bom…….baru lu tau..!!!! ……….sakit tul hati tau………opppss…..pening plak korang kan roomate yg mana satu plak nie………I satu bilik ngan Kak Hasni. Lagi satu bilik itu puan besar Z & F. Puan besar Z&F tu ler yg bermasalah pada kami nie hah……….ok clear……….!!!

Lepas mandi, solat…..lepak2 atas katil………oooo nikmat ooo……….turun ke cafe plak untuk dinner……………giler ko ! udah ler tengahari x sempat lunch, petang plak makan sandwich seketul……..tu pun kongsi dua……..harus ler dinner isi perut tahap kekenyangan kan………..he he he

Menu utk dinner adalah best………giler byk lauk pauk ada………tp 1st day nie……..ala2 malu2 arnab plak nak makan kan……..amik pun sikit yo………..boleh percaya ker?……..boleh……..I x auta ler…………..

*** itu adalah kak Hasni…….my rakan kongsi bilik ***

*** yg jejaka2 nie……warders dari institusi penjara lelain …….tumpang meja depa…….***

After dinner ……..xtvt bebas………..nasib ler malam tu program Executive Talk di batalkan…….kalu x, mau keras memasing dlm dewan…………..apa lagi……..Zana & Kak Hasni join Tn, Nicky, Tn Shukri, Tn Hilmi & Tn Khidzir jejalan ke bandar………kitaorg jalan kaki erk…..merentas dari hotel ke Mahkota Parade pastu ke Menara Taming Sari plak………naik tercabut kaki I berjalan……..udah ler lepas makan…….mengah jer nak sampaikan ke destinasi tu……….

** sementara tunggu nak masuk **

** tuan punya blog baru nak interframe ……..korang rindu tak?**

** depa tu pangkat Inspektor……..tp bila kat luar……..x rupa Inspektor dah…….pecah perut keluar ngan diaorg nie……**

** pemandangan bandar Melaka dari ketinggian 80m**

** tuan tanah again. Abaikan muka I yg dah berminyak tu yerk……..bedak pun dah x melekat dah……… **

From Menara Tamingsari ……..ke Mahkota Parade plak…..Tuan Nicky ngidam nak main Bowling……..sekali penuh ler plak…………pindah ker game centre plak……..dgn I pun terjebak……tetiba jadi kanak2 riang plak malam tu…………ampun papa !…….sesekali apa salahnyer kan…….janji Laling Hubby I itu udah di maklumkan……….he he he…..dan penting dah dpt kebenaran……..wah gitew…..isteri mithali ko !!!

Dalm pukul 10 gerak balik hotel………tu pun x terus naik bilik……….amik angin dulu kat tepi laut tu………….ngan angin sepoi2 bahasa………..he he he………syok jer……….nie kalu berdating ngan laling hubby tepi pantai memalam nie best nie…………………

Arena nie kat The Jetty……..panjang giler………..byk tempat makan kalu tak silap dalam tu……tp Zana x masuk ler……malas ler plak………..

Kul 11 gerak balik hotel………naik bilik………sekali sampai bilik…………….itu puan besar Z & F tak sampai lagi……..call depa…….cakap kat Mahkota Parade lagi layan bowling………turun balik ke lobby ngan kak Hasni………tensen jer……..dah tahu keluar balik lambat tu, drop ler kunci bilik kat reception……nie dok pi angkut sekali buat apa……..nyusah kan jer……dah 2 kali dah…….last2 we’ll lepak tepi pool…….layan angin malam ngan mata yg ngantuk dan kaki yg sakit………lebih sangat berjalan………tambah plak hati sakit……adoiler……………