>Pukul 6 tadi baru sampai rumah dari Melaka
penatnyer…………Zana x cukup tido actually……….
Mlm semlm tido kul 3.00 pagi…………. hu hu hu…pastu paginyer kena bangun awal plak….
majlis start kul 8.30…. tp……..bila melibatkan Dif2 kehormat nie…….sure peserta kena standby awal kan……..

Kul 7.30 dah siap2 turun ke cafe
b/fast………….

pagi tadi I b/fast ala2 omputih giteww…..x pandang langsung itu Nasi Lemak, Mee Goreng……ha ha ha
bukan apa……..dah ambil baru ler perasan meja belakang ada Nasi Lemak siap ada rendang ayam……melepas den…………..tu dia……..fresh orange segelas di pagi hari…………..

See……….b/fast ala omputeh hari nie yo………………tp itu scrumble egg sgt sedap ooo………rugi amik sikit…………ada hati nak amik bebenyak tu……udah ler mata ngantuk cam nak rabak…….sat lagi makan lebih……..harus tertido plak dlm majlis……….he he he ….tp Zana maintain lagi mata tu w/pun rasa cam nak topang ngan lidi mancis jer……………..

Pinggan b/fast me yg di hiasai pancake beserta blueberry jam, scrumble egg, baked tomato and apa tu nama kacang tu……..shoooodaaappppp

Lepas makan, dok bekejar dating ngan Mr. T …………pasai pepagi dah balun fresh orange segelas…….mmg dasar perut anak melayu tul ler………………….