>yess………she becomes a sister…………
ini budak nakal sudah jadi kakak

start from 18th april………sumer org kena panggil dia kakak Batrice……….he he he he
dia pun cam dpt terima kenyataan jer dia dah jadi kakak
bila tanya……….

“sapa kakak”
“echa kakak”
“kakak echa”

pastu buat muka miang kat kita…….so sweet………….

tu ada ler mula buat muka confuse tu erk…….bila masa ler plak mama si Batrice nie mengandung……….tetiba jer Batrice sudah jadi kakak………….
korang jangan arrr kerut2 dahi……sian arrr……..x sampai hati plak i nengok nyer……
meh tatap muka comel adik si Batrice nie……………

comelkan……………GIRL agains…………..berat 2.83kg masa lahir…….@ 7.++ pm ……….org dok sibuk azan…..ini budak comel pun sibuk nak keluar……..x sempat nak tunggu papa dia masuk ngadap…………kena ler mama dia kuarkan sesorg di temani doktor and nurse………..

Act……….nie anak sedara Zana ……….my adik ipar …….Hanafi & Tina baru jer bergelar Papa & Mama…….so, secara x langsung, si Batrice tu jadi KAKAK…………boleh ler panggil dia Kakak Batrice………….he he he he

Nama?………….belum letak lagi……..tp kalu ikut mama & papa dia…….nak letak nama Sofea Darwisya …………..

So, cukup ler corum 3 dara pinggitan cucu2 Pak Ali & Mak Kiah…………

Batrice, Alya & Sofea (to be) a.ka. geng B.A.S keh keh keh

WELCOME TO OUR FAMILY SWEETHEART !!!!!

Advertisements