>

Sgt rindu……3 hari x mengadap blog………kenapa?
1) Streamyx rumah aku masuk air kot……x leh nak connet
2) Line tenet office kena block

huuuwaaaaaaaaa……………..mau nangis oo………
hari nie pergi opis ………duduk ngadap pc………cam kosong jer…….
x leh nak bukak blog……x leh nak bukak forum…….x leh nak check email yahoo……x leh nak shopping online………..buntu, beku, ……………giler arrrr…………
menghitung saat jer nak balik ko……..

nasib hari nie………org tm datang tukar router baru……..router erk nama dia……I pun x tahu
so………boleh ler senyum lebar sikit malam nie dpt lepaskan rindu…….

later i jengah korang yerk
and
minta maaf ler korang…….i x leh nak terjah2 rumah korang cam dulu2……..
dpt ketuk pintu rumah korang pun mlm2 hari……
tu pun kalu x berebut ngan laling hubby
or
berebut ngan si Batrice tu……………

thanks sudi singgah rumah I lagi………..and don’t forget…….continue click for me yeah…..

** Flying kiss buat korang sumerrrr **

Dear kak farah :-

sampai hati ko x nak vote utk aku…….tu arr….ko malas nak check balik entry lepas2………apa2 pun aku email ko yerk nanti……….i lap u ler kak……pssstttt 6 – 8 May aku berada di Penang yerk kak…………he he he