>Layan gambar2 & citer2 lama yerk……….almaklum, camera I still di ICU…..but, insya allah, by today……..laling hubby dah ambil coz’ semalam tokeh kedai dah call ckp dah siap…….legaaaaaa……..

Ada sapa2 nak pi utara tak?………nak kirim beli kuah rojak kacang MAK BEE nie………sheedappp ooooo………………dalam byk2 kuah rojak……….yg MAK BEE nie lah yg paling best…….tp agak manis sikit…………manis2…kira cukup rasa ler sumer tu…………..nie I beli masa balik dari cuti2 mesia kat Langkawi awal tahun nie……….beli x byk……..time tu just nak try yo……sekali dah try……..I sudah jatuh cinta lorrr…………so, ada sapa2 nak ke utara ker?

lawannyer plak ngan jambu xde biji tu………..or…..epal hijau pun sedap…….kalu ngan pelam muda lagi ler …………………meleleh2 air liur nie sambil type tau………………

dan jangan x caya…………..si Batric pun ngikut sama cicah jambu ngan kuah rojak nie……..feveret dia……….siap jilat2 bibir lagi kalu makan……..menikmati betul………

Mana tumpahnyer kuah …….kalau x ke nasi kan…………..