>Last 2 week……..i bermasalah utk melepaskan hajat………
HAJAT apa?
Meh nak citer sikit……….

Korang pernah rasa x……….korang nak…tp x boleh?
nak apa?
Nak UUK….he he he…kena guna bahasa sopan santun sikit….malu I tau…..
Uuk tu apa?…………ala korang nie……..uuk tu ialah…….mmmmmm
pi tanya kat anak kalu ada anak….kalu xde, pi tanya kat anak sedara ker, adik kecik ke……

korang mesti dpt jawapan punya…..

4 5 6 kali pi toilet…termenung dekat 15 minit….x gark nak kuar2…rese tu dah ada dah…..

tp tulah…masalahnyer….dia malu2 ayam plak nak keluar….puas paksa…x mau gark………apa yg benda alah tu malukan pun x paham I tau…….
After a few day…..mmg x boleh tahan ler………..perut mmg rasa x selesa …….cam kembung ajer…….tu belum di tambah buncit cam orang mengandung….nak vogue2 ngan kebaya pun rasa cam bersalah pada diri sendiri jer…………..So, at the end…….buat tebal muka lagi……..mintak ubat pelawasan ngan MA Mulyadie……….tensen jer I……….MA Mulyadie siap gelak tu tahu yg x leh nak UUK……….aiyooo………nie kes berat ok……ingat memain ker?……….ada hati tu nak marah MA lagi……..

Nie ler rupa ubatnyer yg diberi dengan rela hati oleh MA Mulyadie……..nasib baik ler MA-MA kat penjara nie baik2 hati sumernyer kan………………..for korang nyer info…………kat penjara nie ada Klinik utk org2 salah yg kat dalam tu ………so, utk sakit2 yg ringan2 cam demam ker, sakit perut ker, sakit mata ker, sakit kaki ker……….sakit hati ker….oppss….yg nie kena rujuk pakar…..diaorg di hantar ke Klinik Penjara……x yah nak buang duit ngantar ke hospital……..lain ler utk sakit2 yg di tahap critical……tu kena ler rujuk hospital kan………so, stok ubat2 mmg ada kat Klinik Penjara tu……..tu yg bila demam ker, bila selsema ker, even cirit birit pun mintak ubat kat MA…………jimat kan………he he he…….. xyah nak beratur kat kaunter ubat di hospital….byk no tanya nyer nanti…………..

So udah di pesan……..1 biji sekali saja…….and ambil jika perlu………kalu x perlu tu, xyah ler gatal2 mulut nak makan gark……….ada yg berumahtangga dlm toilet kang……..

Selain tu………nak tambah lagi power kesan tu kan……….I bancuh ler sunquick orange sebotol besar nie satu buat bekalan……………….pergh………….nie kalu tambah ais nie, mmg syorgaaaaa ler jawabnyer………………

See…….x sampai tengahari dah separuh abis………..pastu, 4 5 6 kali ngulang ke toilet……nasib ler toilet tu dekat……….dekat x dekat gark ler…….tp boleh lagi ler menahan kan………

So, result from that……………..masalah I tu dah selesai dah now………….dia dah x malu2 nak keluar…………he he he……………pada korang yg bermasalah seperti I nie……pi lah cari ubat tu kat Farmasi yerk………..berkesan mmg berkesan………he he he………….