>

yeyeyeye………akhirnya niat nak bwk budak kecik nie main air @ Swimming pool tertunai gark……dah berminggu2 niat nak bwk tu……..asyik dok hujan jer kalu petang……pastu mood M mama dia nie pun xleh nak tentu datang nyer…….he he he…..so this week…………niat tu tertunai……..Laling Hubby ler yg paling excited bebenar………….x paham gue………..

x jumpa swim suit dia…..ada skirt nyer jer………baju nyer ntah mana nyorok…….so, pakaikan jer tshirt biasa…………..

Bayaran masuk …….dewasa RM5 bebudak setahun dan ke atas RM3 ………..mahal ker?……..ok ler kot……….tempat korang berapa erk…………..

Meh saksikan keseronokkan budak kecik tu jumpa air………..i tak join dia org main air yerk……i jadi photog x bertauliah……bebenornyer mood nak main air tak sampai daaaa……..lgpun x bwk baju spare………..tp bila nengok dua org tersayang nie kemain happy main air………rasa rugi ler plak……tp next week boleh gi lagi………..

Baru warming up nie……………test2 suhu air tu kan……….sumer cha ya nun alif……….we’ll jer family melayu………..wei, org melayu kluang………..korang x nak ker bwk anak2 korang bersuka ria berjimba kat swimming pool nie……..jom reramai…………

** tetiba rasa cam laling hubby i bertambah2 hensem…….apasal erk? confuse nie…….**

Dah start nak berjimba dah dia………….tukar pool…….gi yg kat dlm sikit…………berani erk ko Batrice………..

Alahai……..anak dara sapa ler nie kan…………….

Korang nampak tak budak kecik tu buat apa………..gigih nak memanjat ke seberang sana tu …….x syok main kat tempat cetek yerk………….

Bila papa dia dah boring layan dia kat pool bebdk tu…….pindah ler pool org dewasa……dia pun nyibuk gark nak ngikut……..kalu x, histeria kat situ………….kalu boleh nyorok dah lama I nyorok …….anak sapa lah tu erk…………

** wah papa! ko siap bwk goggle erk………**

** mama……….papa cheyam…..1 2 3 **

** syok sampai terlopong2 mulut tu hah **

** papa ……papa……..papa…………!!!!**

dan part paling best ialah…………budak kecik tu menyelam sekali ngan papa dia…….act…..start from pergi Tasik Dayang Bunting lagi dia dah berani selam2 cam nie……… trick dia…….1 2 3 ….. sekali dua try tutup idung……..pastu terus masuk air………..bila ckp 1 2 3 jer……dia dah tahu time for selam selaman…………bravo ler anak dara mama ……………….

Mmg syok ler melayan dia main air……….tp bab nak balik tu yg pening tu……..dekat 10x mama & papa dia nie ajak balik……x mau gark……siap guling2 tepi pool tu x mau balik….bila dukung dia buat aksi kejang2 badan…………hu hu hu……malu ler mama awak nie Batrice !

last2 paksa gark………kalu x di paksa………mau tido tepi pool tu nanti………………almost 2 hour kami kat sana………….syookkk…….next next weekend leh pergi lagi kan papa !!!!

Dah penat main air………masuk kereta…………mintak air……..pastu dia abiskan pau inti ayam sebijik………..padan muka………tahu lapar……………