>sampai2 jer kat umah pagi tu ….. nengok elok jer tergantung plastik nie kat grill pintu …. ingat apalah ……… rupanya hadiah dari Santa Claus ………. santa balik cuti2 ke johor yerk Santa ……. thanks yerk Santa Cute…….betul, Santa yg hantar hadiah nie cute, comel, manis ……. ada 2 puteri lagi ……

Nak tahu ke Santa kasi apa? …………. jeng jeng jeng …… tarraaaaa ……

Thanks again Santa………korang nak tahu ke sapa Santa tu………eleh, kat sampul present tu pun dah leh nampakkan……..hah! betul ler tu…….Cik Puan Lieya kita yg comel tu kasi i hadiah sempena Merry Christmas……keh keh keh……ala, i kan menang kuiz teka mana cik puan lieya tu kan……so inilah hadiah nyer……….sweet jer…….. i like………..

and, sebagai menghargai hadiah dari cik puan Lieya kita, i terus jer letak gambar Batrice kat situ……..ala2 comel gitew kan……combinasi yg menarik…..frame yg cun…model yg cute…….perfecto……..

THANKS AUNTIE LIEYA……..

Advertisements