>ye ye ye…
hip hip horreeey…
hip hip horrreeeyy..
sambil dok lonjak2 atas kerusi….nak lonjak atas lantai takut org bawah dok blur pasai apa bergegar plak lantai atas nie…he he he..

kite menang lagi lah wak…….
kite sukerrrrrrrrrrrrr tau….
nak dpt sourvenier dari kak yatie yg akan bercuti ke GREECE…..
x dpt pergi sana pun dpt sourvenier dari sana pun jadik ler….
thanks kak yatie……….

act….kita menang kuiz teka nama negara yg bakal kak yatie gi holiday ngan hubby kesayangan dia………nak tahu soalan dia? jom jengguh ……….

Παρακαλώ δοκιμάστε!
Συγχαρητήρια! U μόλις καταφέραμε! …
Αυτή είναι η γλώσσα της χώρας ….
u γνωρίζουμε το όνομα της χώρας, έτσι; …
Γρήγορα …
στείλει την απάντηση στο zettbett στο yahoo dot com …
μαζί με τα αγγλικά μεταφράσεις …
καλή τύχη ..

hah….tulah soalannyer……….pening tak……tp di sebabkan i dpt bantuan dari mr google….so, i dpt ler translate soalan tu kan…….he he he….sayang abg google……

so……..kita tunggu apa yg kak yatie beli nanti yerk………tahun depan bulan 3 @ 4 baru dtp coz’ time tu kak yatie baru balik mesia…………….i luv u ler kak yatie………next2 time buat lagi tau……zana leh kumpul lagi hadiah2 dari kak yatie…………

(*** psstt……..act dah beberapa kali menang kuiz dari blogger………..tp ada 2 tuan rumah tu sampai ler ke hari nie…..hadiah x tiba2……..rasanye dah 2 bulan kot…..sedih i tau !)

Advertisements