>

2 hari lepas kena tag ngan oli – gambar asli tanpa edit or touch up erk……….

tp sorry cikgu…..anak murid baru buat kerja rumah lorr………2 hari tak bw cable camera gi opis…so, xde gambar lorr…ari nie baru boleh coz’ dah bawah cable camera………fyi, zana update blog cuma dari opis sajorrkkk…….kat umah line broadband tak clear ler…tu pasai i update blog @ fp dari opis sajorrk……….

1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.

2) Don’t change your clothes, don’t fix your hair…just take a picture.

3) Post that picture with NO editing.

4) Post these instruction with your picture.

5) Tag 10 people to do this – i nak tag 5 org jer yerk……

– kak linn

– ayong

– hirda

– kak yatie

– erin