>Pernah makan Dragon Fruit?
suke ngan Dragon Fruit?

Kalu kat umah nie….mmg every week….beli Dragon Fruit nie takpun…..auntie hubby bagi berbiji2……tp Dragon Fruit nie ada dua kaler…yang putih & yg merah……..tp yang paling manis & sedap sure ler yg kaler merah…nak lagi sedap……letak dlm peti sejuk dulu b4 potong…….sedaaapppp sgt oooo…ngan manis, ngan sejuk2 …….adoi ler….teringat2 termimpi2 nyer lah……

kat rumah nie……sumer org antu Dragon Fruit….for sure hubby zana…2nd batrice….zana nie…ok ler…xde pun xpe…ada lagi ler best…..kalau layan buah nie………mau berbiji2 pun tak puas lagi…tp sebab buah nie mahal kan……so, sehari sebijik jer ok………..yelah, kalu beli kat pasar malam pun….2 biji dah RM10 kalu yg kecik sikit 3 biji RM10 …….so, kena jimat cermat makan buah nie…

as yg zana tahu ler….Dragon fruit nie sgt bagus……….dia pun ada 2nd name gitew…Pitaya. nak lagi tahu pasai Dragon Fruit nie pergi KAT SINI yerk, KAT SININ pun ada info sikit pasai Dragon Fruit………zana malas nak copy paste gitewww………………….

(gambar nie zana amik kat internet sajork….)

sebenarnyer xde ler beria2 nak share pasai Dragon Fruit nie….tp dah terlanjur citer ler sikit2…sikit2 sajork…

yg sebenarnyer nak tunjuk kat korang Dragon gurl nie…….

kemain dia makan Dragon fruit tu….tp seriously…mmg feveret dia……nampak jer zana @ hubby kuarkan Dragon fruit nie …….mula ler dia terkedek2 kejar kita…tak nyempat2 nak potong2 bagai…………..tp tak kisahler…x rugi bagi pun ……..so, layan kan ajer lah…….

jom layan piccas budak comot nie yerk………….

see betapa comot komotnyer anak dara i nie kan…….

sambil makan sambil nengok tv…………

khusyuk ok………..x senonoh ler makan berdiri dragon gurl oit…

ok….sopan sikit coz’ duduk kat mini car plak….tp mata still x lepas dari pandang tv

close up sikit…..tangan berjalan, mata pandang lain…ada sapa2 nak tuntut ilmu nie….?

ok…..sila hubungi pengurus dragon gurl ok….segala surat menyurat tidak di layan…hanya call saja di layan.

apa daa melalut………ok….itu ajer di laporkan gambar2 terbaru dragon gurl yerk….skang dragon gurl tengah berehat ok…..last but not least……senyuman penuh menawan dari dragon gurl utk para peminat dragon gurl ………………

auwwwwwwwww